Sanlight Q4W 165W tweede generatie

469.99

Het Oostenrijkse Sanlight staat al jaren bekend om hun hoogkwalitatieve kweeklampen. Zij beschikken over een eigen licht- en elektronica laboratorium en in combinatie met hun jarenlange ervaring in de tuinbouw zijn ze in staat om goed presterende LED-kweeklampen te leveren. Sanlight is een van onze zeer gewaardeerde leveranciers.

Deze Q4W lamp past goed in de middelgrote kasten en tenten. Een oppervlakte van 60cmx60cm tot 100cmx100cm is het meest efficiënt. Afhankelijk van de hoogte t.o.v. de planten, en de kweekfase kun je dit zelf afstellen. De lens hangt onder een effectieve hoek van 90 graden, hierdoor beslaan de lichtbundels de gehele kweekoppervlakte. Het complete lichtspectrum van Sanlight lampen creëert de ideale omgeving voor een goede en efficiënte fotosynthese.

De tweede generatie Sanlight lampen zijn voorzien van nieuwe LED-chips met een nog hoger rendement. Op dit moment is dat 2,7µmol/J. Daarmee is er tot wel 20% minder stroomverbruik dan de soortgelijke variant uit de vorige serie.

Tot slot is het ook mogelijk om je Sanlight lampen zelf aan te sluiten. Hiervoor zijn losse snoeren, een dimmer en een verdeelblok beschikbaar. Klik hiervoor op de onderstaande link.

Klik hier voor meer algemene info over de Sanlight lampen

  • Discreet verpakt
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Vanaf €150 gratis verzonden
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Volg uw pakket met Track & Trace
  • De laagste bodemprijs op de markt
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9.5
 

Veilig betalen met:

betaalmethoden veilig
Heeft u een vraag over dit product?
Artikelnummer: 1170.1238S Categorie:
Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 4.61 kg
LED vermogen

165 Watt

Ideaal oppervlakte

Bloei: 60CM x 60CM
Groei 100CM x 100CM

Lichtsterkte

650 μmol bij 30CM

Uitstralingshoek

90°

Gebruikersduur

90% output na 80.000 uur

Extra

Is doorlusbaar
Aansluitsnoer
Uitwisselbaar ledboard
3 jaar garantie