3 in 1 kweeksysteem 1M2

475.00

Dit 3-in-1 kweeksysteem is onder andere geschikt voor een 1m2 kweekkast, maar valt ook zeker in elke andere kweekruimte te gebruiken. Met dit systeem kun je planten kweken in potten die aarde, kokos of helemaal geen kweekmedium bevatten. Het systeem kan op drie manieren worden gebruikt:

Je kunt dit ingenieus systeem op drie diverse manieren gebruiken, namelijk als:

Druppelirrigatie systeem: stel het vereiste druppelkoppel in met behulp van de vierarmige druppelpiek en digitale timer.
Als eb en vloed systeem: Op deze manier wordt de bak waarop uw plant staat regelmatig gevuld met een laagje water (vloed) en vervolgens weer leeggepompt (eb)
Flow hydroponics systeem: hierbij worden de deksels op de vijf plantopeningen op de growtray gezet. Op deze manier kun je dit gebruiken als handig hydro systeem

Druppelbevloeiings- of vochtgenererend systeem
Het systeem heeft een watertank van 36 liter en is voorzien van twee luchtpompen en vier bruisstenen van elk 30 centimeter. Bij gebruik als druppelbevloeiings- of vochtgenererend systeem heb je genoeg aan één luchtpomp. De zuurstofrijke stenen leg je in het waterreservoir. Ze zorgen er voor dat het voedingswater van voldoende zuurstof wordt voorzien. Wanneer het 3-in-1 systeem als hydraulisch systeem wordt gebruikt, zullen twee luchtpompen tegelijkertijd worden gebruikt. Plaats daarom vier bruisstenen direct onder het plantgat. Dit brengt de onmisbare zuurstof tot bij de wortels, waardoor de biomassa echt kan barsten.

  • Discreet verpakt
  • Binnen 48 uur verstuurd
  • Vanaf €150 gratis verzonden
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Volg uw pakket met Track & Trace
  • De laagste bodemprijs op de markt
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9.5
 

Veilig betalen met:

betaalmethoden veilig
Heeft u een vraag over dit product?
Artikelnummer: 1180,1263S Categorie:
Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 15 kg
Afmetingen 62 × 62 × 30 cm
Capciteit

Bruikbaar voor 8 of 9 planten, 1m2

Waterreservoir

36 liter