Retourneren

Je hebt als Grow Dutch klant het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na levering zonder reden naar ons te retourneren. Om aan te geven dat jij jouw bestelling wilt retourneren, moet je een mailtje sturen naar jim@grow-dutch.com. Zodra jouw retour email is verstuurd, heb je nog eens 14 dagen om de bestelling terug te sturen. De kosten die je maakt voor het terugsturen, moet je wel zelf betalen.

Als je gebruik wilt maken van dit recht, zal je – wanneer mogelijk – je bestelling in zijn originele staat en verpakking moeten retourneren. Wanneer wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangt overmaken naar jouw originele betaalmethode.

Retour verplichtingen

  • Producten moeten in originele staat (ongebruikt & originele verpakking inclusief evt. plastic hoes) worden geretourneerd.
  • Producten moeten verstuurd worden in een omdoos, waardoor het pakket geen schade oploopt tijdens de levering. Het herroepingsformulier dat je van ons ontvangt moet worden bijgevoegd.
  • Als de verpakking ontbreekt, er schade aan het product is of het product incompleet is zullen wij het helaas niet retour kunnen nemen. Er wordt dan eventueel waardevermindering in rekening gebracht.

Garantie

Op alle producten die worden aangeboden door Grow Dutch zijn de garanties van toepassing welke worden verstrekt door de fabrikant van de artikelen. De garantie is alleen geldig indien een originele aankoopfactuur kan worden overlegd. Indien producten met gebreken of beschadiging zijn geleverd, dient dit binnen 3 werkdagen na levering aan Grow Dutch gemeld te worden.

Tenzij sprake is van grove schuld of nalatigheid, is Grow Dutch niet aansprakelijk voor eventuele gevolg- en/of schade (veroorzaakt door onder meer ondeskundig gebruik) of artikelen met gebreken. Grow Dutch is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt doordat de website niet bereikbaar en/of niet beschikbaar is voor bestellingen. De koper is zelfverantwoordelijk voor de keuze, het gebruik en de toepassing van de bestelde artikelen bij Grow Dutch. Grow Dutch verstrekt zoveel als redelijkerwijs mogelijk is productinformatie ten behoeve van de overeenkomst.